Tégy valamit másokért

2013.09.20. 10:01

Van, amikor az ember nagyon megbánja, hogy segített valakinek. Van, akit bejuttat egy céghez, és az illetőt megvédi azután is, hogy ő már eljött onnan és az illetőt kétszer akarták már azóta kirúgni.

És ez az ember leül olyanokkal egy asztalhoz, akik semmit nem tettek érte, sőt.

De te döntöd el, hogy becsukod a könyvet, vagy tovább lapozol. Az emberek tettei minősítik őket. Ha segítettél valakinek és kiderült, hogy nem érdemelte meg, add neki oda mindezt ajándékba. Ahogy Albert Schweitzer mondta, tégy valamit másokért, még ha apró dolgot is, valamit, amiért fizetséget nem kapsz, csak a kitüntető érzést, hogy megteheted.

Sose feledd: csak azzal törődj, amit te csinálsz. A te lapod legyen tiszta. Másokért feleljenek mások. Végül mindenki megkapja, ami jár neki. Minden visszatér hozzád, amit csak eldobsz.

A bejegyzés trackback címe:

https://pinacolada.blog.hu/api/trackback/id/tr115524747

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása